fbpx

De perfekte tights!

Jeg har efterhånden prøvet mange forskellige mærker inden for træningstøj og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele mine yndlingstights med jer 😀 For mig er det vigtigt, at jeg føler mig godt tilpas i min træningstøj. Jeg går i det hver dag og dagen lang, så når jeg shopper er det ofte træningstøj og ISÆR tights. Når jeg har træningstøj på der sidder godt og som jeg syntes er pænt motivere det mig også til at komme ned og træne. 

Her er min top 5 over mine yndlingsmærker, som er rigtig god kvalitet og til rimelige priser. 

1. Gymshark har virkelig fat i den lange ende og laver deres tights lige, som jeg godt kan lide det. Perfekt materiale, not see through, high waistet og har detaljer som bare gør noget godt 😉 Det eneste minus ved Gymshark er at de ofte er udsolgt lynhurtig fordi de er så populære. De promovere altid på deres instagram, hvornår de har deres næste release og så er det bare om at sidde klar ved computeren. 

https://dk.gymshark.com/collections/bottoms/products/gymshark-high-waisted-seamless-legging-black-marl

2. Aim’n laver også rigtig lækre tights. God kvalitet, flotte farver og igen så er de high waist og det kan vi li’ 😉  Og så har de flotte toppe/sports bh’er der passer til. 

https://www.aimn.com/us/tights/all-tights?cat=11

3. Celestial Bodiez fald jeg over på instagram og var solgt med det samme i deres high waist scrunch tights. De sidder bare perfekt, stoffet er dejlig blødt og de er på ingen måde gennemsigtige – så klart en squat buks. Det blev dog en lidt dyr omgang da de kommer fra Australien så der kom en dyr forsendelse og told oveni. Men de bliver flittigt brugt og ville ønske jeg havde bestilt dem i flere farver. Bootyscrunch effekten er for nice. 

4. Fitness Fashion fandt jeg også på instagram. De minder lidt om Celestial Bodiez med deres bootyscrunch detaljer. Kvaliteten på stoffet er ikke ligeså blødt og lækkert som CB, men de sidder super godt i taljen og holder det hele på plads 😉 Jeg har dem i farven nude. De fåes i mange forskellige farver og jeg skal helt sikkert have dem i flere farver. Firmaet er svensk så ingen ekstra udgifter når de bliver tilsendt 😉 

https://www.fitnessfashion.se/product/marilyn-monroe-high-waist-full-scrunch-army-green/

5. ICANIWILL er også et af de mærker, der virkelig er god til at lave den perfekte pasform. Det er noget tid siden jeg har købt noget derfra, men de tights jeg har derfra, er jeg virkelig glad for. Kvaliteten er top, fede designs, lidt vildere end mange af de andre og igen så er de high waist! De har lavet en ny seamless kollektion som netop lige er kommet til salg online og syntes farverne er så cool – så de er helt sikkert på min ønskeliste 😀 Deres seamless tights minder meget om dem jeg har fra Gymshark – så er der udsolgt på gymshark er det måske en mulighed. 

https://www.iciw.com/women/tights-leggings