fbpx

Er du egoistisk med din tid?

 At investere i dig selv, er den investering, der giver det bedste resultat. 

Det betyder, at selvom det er hårdt, krævende og ikke altid føles lige fedt, så får DU noget tilbage. Du får faktisk rigtig meget tilbage.

Det er det jeg vil skrive lidt om i dette indlæg.

Hvorfor det er at du skal investere i dig selv? Det er et magtfuld redskab for dig selv og hvordan og på hvilke områder man kan gøre det.

Investerer du i dig selv, sender du et magtfuldt budskab til verden og vigtigst, DIG SELV om, at den værdi og det potentiale du har, er vigtig for dig. Det betyder så meget for dig, at du vil give det energi, plads og tid til at vokse og skabe resultater. 

Fordi det betyder, at du VED at DU er vigtig og at du prioriterer dig højt. 

Resultater du uden tvivl vil opnå med dette er:

Bedre selvværd og mere selvtillid (det er sgu da fedt ;))

Hvor du vil stå og hvilke nye ting du kan klare i morgen, afhænger stor set af, hvad du overkommer i dag. Det er skarpt sat op, men hvis du ikke investerer i dig selv og arbejder med eller på dig selv, vil det være urealistisk for dig at forvente en meget anderledes fremtid end den, du står i lige nu.

Du er den vigtigste ting i verden så invester højt.

Som personlig træner, taler jeg med mange, som gerne vil tabe sig.

Have det godt med det de ser i spejlet. 

Slappe af i deres eget skind. 

Have et mere afslappet forhold til mad

Være mere fysisk aktiv

Vide hvordan man træner mest optimalt osv.

Ting man ikke kan lave om på fra den ene dag til den anden. Ting, der tager tid. 

Og tid…. den er der altid masser af, ik? Nåh nej…det er det der ikke er. 

Det er vigtig at investere tid i dig selv og du skal ikke være så bange for at virke egoistisk. Jeg lover dig, at den ego-tid, vil du “få tilbage” er med meget mere energi og overskud at give af.

Vil du gerne nå et mål eller sigte efter en drøm du har?  Det kan være du rigtig gerne vil tabe dig, have mere tid sammen med dine børn, få en drømme-stilling på jobbet? 

Hvis du ikke bruger tid på en forbedring eller forandring i dit liv, så sker det ikke. Det kommer ikke til at ske automatisk uden at du bruger tid på det. 

Ingen er undtaget fra den kendsgerning. Jaja, man har lov at være heldig, men det er sjældent til at regne med og det er ikke held, der giver dig bedre selvværd og selvtillid – det er sikkert. Men det vil hårdt arbejde og en god indsats give dig. 

Det er den tid du bruger på fx. at lykkedes med dit vægttab, blive bedre til dit job eller planlægge din families liv, så i har mere tid sammen.

Min erfaring siger mig, at der ingenting skal til før vi har stenet på telefonen længere tid end vi nok vil være ved eller 4 afsnit er fløjet hen over skærmen uden vi rigtig lagde mærke til det. Det er ikke fordi, at vi ikke må bruge de pusterum, men ofte er det har de den modsatte effekt og de gange, kunne vi have været igang med noget, der ville give så meget mere til og selv.

Så tid er vigtigt. Den kommer ikke til dig uden at du gør noget for det. Og dine mål kommer ikke til dig, uden du tager dig tiden til det arbejde de kræver. Det hele hænger sammen. 

Mit råd er derfor, TAG DIG TID.