fbpx

Hvorfor har jeg som personlig træner selv en træner?

Hvis du nogensinde har prøvet at træne med en træner, så ved du også, at du lige giver den lidt eksta end hvis du havde trænet alene.

Jeg har selv haft et par forskellige trænere på, under min tid som personlig træner. Og nu skal jeg fortælle dig hvorfor:

1. For at få ny inspiration, både til min egen træning men også til mine klienter.

2. For at få mere viden (ofte har alle trænere et ekspertise område) og for at dygtiggøre mig som træner.

3. Det er sjovere at træne et program, som en anden træner har lagt

4. Når jeg træner med min træner, bliver jeg udfordret på en anden måde end jeg selv ville kunne gøre.

5. Teknik. Vi kan altid træne pg forbedre vores teknik. Og det er ikke altid man selv kan fornemme, hvor man kan rette til og optimere. Her er det fedt med en professionel til at stå og kigge og give sine fif og gode råd til at optimere øvelsen.

6. Jeg er rigtig god til, at hjælpe andre til at nå deres mål og se hvor de kan rykke ind og justere til for at nå derhen. MEN når det kommer til mig selv, så er jeg ikke god til at se, hvor jeg bør rette til. F.eks ikke at arbejde 60-70 timer om ugen. Det ville jeg jo ALDRIG anbefale en klient eller nogle andre at gøre. Men har jeg gjort det selv førhen? Ja.

Så her er det godt at have en at sparre med og hjælpe med at optimere ens hverdag og lige se det “klare billed”.

Du kender det måske selv? Du er rigtig god til at give dine venner eller veninder gode råd, men du er ikke altid selv god til at følge de gode råd du giver. 

7. Godt selskab, godt humør og det gør bare træningen sjovere. 

Dette er blot nogle af de fordele jeg har, ved selv at have en træner. 

En anden fordel kan være at der står en og venter og det gør at man kommer afsted til træning og ikke udskyder det til en anden dag.

Jeg er ret god til selv at få overholdt mine træninger, men jeg arbejder og lever også nærmest i et fitness center. Så på den måde, er det selvfølgelig også nemmere for mig lige at få klaret en træningen, nu hvor jeg alligevel er der 😉

Efter min mening bør alle prøve at have en træner på et tidspunkt i deres liv. Det giver SÅ meget viden, inspiration, teknik, gode råd og en masse andet som du kan bruge resten af dit liv. Måske har du en skade eller smerter, som du også kan få gjort kål på.

Er det dyrt? Nej det syntes jeg ikke. Jeg er enig i, at det er mange penge, men det er en investering i dig selv og din livsstil og igen, det er noget du kan bruge resten af dit liv.

Så er det dyrt? nej vel?
Vi bruger penge på så mange andre ligegyldige ting her i livet. Så hvis du ikke har prøvet at have en træner, så anbefaler jeg klart at spare op og så giv dig selv den gave. Du kommer ikke til at fortryde det. 

Sørg for at undersøge markedet godt. Ligesom med alt andet er der gode og ja, knap så gode trænere. Evt. en træner du kender en der har gået hos.

Tag en samtale med den træner du har fundet inden du starter. Det er vigtigt at kemien er god, hvis du skal have det optimale ud af det.

– 

Syntes du stadig det er for mange penge og ikke rigtig kan finde nogle penge at spare op af. Så er der flere og flere trænere, ligesom jeg selv, der laver små lukkede hold. 

Det er derfor, at jeg har lavet Fit Team Copenhagen. Her er man en del af et hold på 6-8 deltagere der træner 2-3 gange om ugen.

På disse holdt træner du altså stadig med en personlig træner, men for billigere penge.

Jeg har lagt en fuldstændig specifik plan for deltagerne om hvad de skal igennem, så de lære teknik i alle de store øvelser. De får viden omkring træning og hvordan de sammensætter den mest optimale træning. De er en del af et hold, hvor de har det sjovt sammen og altid  har en at støtte sig op af.

Der står et helt hold og venter på at man kommer, så man springer ikke bare en træning over. Og nu har du jo også betalt for det 😉

Det var lige lidt om, hvorfor jeg har valgt at have en træner på trods af jeg selv er træner 😉

Jeg kommer til at have en træner altid. Det giver mig simpelthen så meget og jeg elsker at rykke og udfordre mig selv hele tiden. Og så er det bare federe når der står en ved siden af og presser mig.